Jobba hos oss

Är du utbildad VVS-montör eller vill jobba som lärling?

Duktig och kompetent personal behövs alltid. Aberga VVS & Svets AB är stolta över att alltid kunna utföra våra jobb snabbt, alltid noggrant och med bästa möjliga utgång.

Är du utbildad VVS-montör och redo för en ny karriär?

Duktig och kompetent personal behövs alltid. Aberga VVS & Svets AB är stolta över att alltid kunna utföra våra jobb snabbt, alltid noggrant och med bästa möjliga utgång. Vi arbetar tillsammans som team, vi har kul på jobbet och tycker att det är viktigt att hjälpas åt och ha en öppen dialog.

Vi har avtalskunder som förstår vikten av riktigt bra produkter, kompetent personal och service utöver det vanliga. Därför söker vi dig med erfarenhet inom yrket, som har en trevlig och framåt personlighet och som förstår vikten av bra kundbemötande. Som kompensation erbjuder vi dig trygghet, bra lön och likasinnade kollegor. Hos oss ska du utvecklas och utveckla.

Mejla din ansökan till: info@abergavvs.se

Jobba som lärling hos oss

Du behöver arbeta heltid i ungefär två år innan du kan avlägga branchprovet och bli certifierad VVS-montör. Under denna tid kommer du att få massor av erfarenhet inom de flesta delar av yrket och dessutom en enorm massa kunskap av våra kompetenta och erfarna certifierade vvs-montörer och svetsare. Kickstarta igång arbetslivet med de bästa förutsättningarna.

Mejla din ansökan till: info@abergavvs.se