INDOL värmepumpar

marknadsledaren på varmvattenberedare med inbyggd värmepump

Aberga VVS & Svets

INDOL varmvattenberedare med inbyggd värmepump

Handla Indol genom Aberga VVS & Svets AB – din marknadsledande leverantör av varmvattenberedare med inbyggd värmepump! Sedan 2014 har vi, i samarbete med Aberga VVS & Svets AB, stolt erbjudit en teknologi som utnyttjar överskottsvärme i byggnader, vilket ger upp till 80% besparing i energikostnader jämfört med traditionella eldrivna varmvattenberedare. Som återförsäljare till Indol erbjuder Aberga VVS & Svets AB fullt sortiment och expertis för att tillgodose dina behov. I takt med stigande elpriser blir vårt miljövänliga och ekonomiska alternativ alltmer attraktivt. Våra produkter, som går upp till energiklass A++, minskar drastiskt energiförbrukningen. Med en användarvänlig app och wifi-styrning kan du enkelt styra din varmvattenberedare på de mest energieffektiva tiderna. Välj Indol genom Aberga VVS & Svets AB för stora besparingar, smart teknik och ett steg mot en grönare framtid!

Några exempel på fördelar med våra produkter:

  • Marknadsledande Teknologi: Sedan 2014 har Indol varit pionjärer inom varmvattenberedare med inbyggd värmepumpsteknik.

  • Ekonomiska Besparingar: Varmvattenberedare med värmepump kan minska kostnaden för uppvärmning av vatten till en femtedel jämfört med elvarmvattenberedare.

  • Stora Energibesparingar: Dessa varmvattenberedare kan ge besparingar på upp till 80%, vilket motsvarar en årlig besparing på mellan 3 000 – 6 000 kronor för ett hushåll.

  • Miljövänlig: Minskar energiförbrukningen avsevärt jämfört med traditionella C- och D-klassade varmvattenberedare. En A++ klassad Indol varmvattenberedare förbrukar endast cirka 670 kWh/år för en 200 liters modell.

  • Smart Teknologi: Inkluderar Wifi-styrning och en användarvänlig app för att optimera uppvärmningstider och minska energikostnader.

  • Hög Kvalitet & Energieffektivitet: Indol prioriterar kvalitet, energieffektivitet och smarta funktioner i sitt sortiment.

  • Bidrag till Bättre Miljö: Att välja Indol innebär mindre miljöpåverkan jämfört med traditionella varmvattenberedare med elpatron.

Några exempel på vad vi kan hjälpa till med:

Söker du en duktig rörmokare? Som privatperson kan ni dra nytta av ROT-avdraget när ni anlitar oss för reparation, underhåll eller ombyggnad. Vi ansöker hos skatteverket för avdraget och det kommer att synas direkt på er faktura.

Läs gärna mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida. Vi ser fram emot att höra från er och hjälpa er med era projekt.

Indol energibesparande varmvattenberedare

Upptäck Indol EcoHeat EH260BV4, en 260 liters rostfri varmvattenberedare med en effektiv värmepump som kan utvinna energi ner till -12 grader.

Den moderna designen är både praktisk och stilren, perfekt för större hushåll eller dem med badkar. Fjärrstyr via wifi med den medföljande appen, och njut av energibesparande teknik godkänd för energibidrag. Med mått på 1945x585x587 (HxBxD) är den lätt att installera i de flesta hem. Den årliga energiförbrukningen ligger på 1335 kWh. Alla Indols varmvattenberedare levereras med 3 års garanti och en 6-års Arctic trygghetsförsäkring, utökbar upp till 18 år. Perfekt för såväl privatpersoner som företag som vill spara både energi och pengar.

Levereras med 3 års garanti och 6 års Arctic trygghetsförsäkring som kan förlängas årsvis ända upp till 18 år.

Certifierade av Kvalitetspartner & Auktoriserad VVS-firma

Spara energi och pengar nu! Kontakta oss!

Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att effektivisera energiförbrukningen, installera rör och ledningar vid renoveringar samt svetsarbeten. Tveka inte att kontakta oss med ditt projekt så hittar vi den bästa lösningen för dig.

Vi erbjuder vattenrening
från välkända BWT

BWT utvecklar högkvalitativa produkter och tjänster inom vattenrening för att garantera hygienisk säkerhet i vår dagliga kontakt med vatten.

Aberga VVS är stolta återförsäljare av BWTs produkter, vi är dessutom certifierade att utföra service på produkterna. 

Vi hjälper dig att byta blandare eller toalettstol

Specialpris på beröringsfri blandare

Vi har alltid bästa specialpriset på beröringsfri blandare från FMM, 9000E Tronic med temperaturvred, batteridrift inklusive batteri.

Beröringsfria blandare ger både en enklare användning samtidigt som de sparar både vatten och energi. 9000E Tronic är en ny generation svenskutvecklade beröringsfria blandare med all teknik integrerad i blandarhuset. Temperaturen ställs enkelt in på det tydliga reglaget på sidan av blandaren vilket även går spärra för skållningssäkra tappstället eller helt ta bort i miljöer där man vill ha en förinställd temperatur. Programmerbar funktion för hygienspolning förhindrar stillastående vatten och hämnar därigenom bakterietillväxt i vattenledningarna. Priset är inkl moms och rotavdrag.

4990;- Installerat och klart!

Vi byter din toalettstol. Alltid till ett fast pris!

Ifö sign 6860 med hel cisternkåpa för enklare rengöring och fri 
från kondens.

Fresh WC som standard, vilket ger doft och underlättar rengöring genom en doseringstablett som stoppas i via spolknappen. Inbyggt S-lås. Mjuksits ingår. Spolknapp 4/2-litersspolning. Sitthöjd utan sits 42 cm. Modellen finns även i en variant utan skruvhål skruvhål, för limning.

Självklart tar vi med din gamla WC-stol till återbruket.
Fast pris, inkl moms och rotavdrag.

Endast 5990;- Fast pris!

Återförsäljare av Badplatsens sortiment

När det är dags att inreda badrummet så finns det mycket att välja på.

Badplatsen har samlat allt du behöver för att inreda ditt badrum. De kan inspirera och guida dig mot ett rum att njuta av i många år.

Vi erbjuder samtliga produkter i katalogen, men om du köper din badrumsinredning på annat håll så monterar vi det självklart också.

Inspireras av katalogen via länken nedan.

Våra rörmokare utför VVS-tjänster inom

Toaletter

Vi utför byte av toaletter, reparationer, installationer, stopp i avlopp med mera.

Varmvattenberedare

Installationer, reparationer & felsökning kring din varmvattenberedare & värmepump.

Avlopp

Vi installerar, reparerar, fixar stoppet i avloppet med mera.

Vitvaror

Vi installerar tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskiner med mera.

Rörarbeten

Installation av nya rör, ersätter eller reparerar befintliga rör.

Renovering

Badrumsrenovering, köksrenovering med mera. Vi fixar allt inom VVS.