Fjärrvärme för villa

Vi säljer, installerar & servar fjärrvärmeväxlare

Problem med din fjärrvärmeväxlare? Vi utför service & reparerar

Byt till fjärrvärme och sänk dina månadskostnader

Aberga VVS & Svets

Vi hjälper er att byta, reparera eller serva fjärrvärmeväxlare

Att byta fjärrvärmecentral kan vara en klok investering som kan ge både långsiktiga besparingar och ökad bekvämlighet. Vi på Aberga VVS & Svets har hjälpt många villaägare att sänka sina månadskostnader och få ett behagligare inomhusklimat.

En fjärrvärmecentral eller fjärrvärmeväxlare, värmeväxlare fungerar som hjärtat i ett fjärrvärmesystem och är ansvarig för att distribuera värme och varmvatten i en villa. En gammal eller ineffektiv fjärrvärmecentral kan leda till högre energikostnader och onödigt slitage på systemet.

Genom att uppgradera till en ny fjärrvärmecentral kan du dra nytta av modern teknik och funktioner som kan minska dina energikostnader och förbättra systemets prestanda. En ny fjärrvärmecentral kan också ge ökad bekvämlighet genom att ge dig mer kontroll över ditt värmesystem och möjligheten att ställa in temperaturer och scheman enklare.

Det är viktigt att välja en fjärrvärmecentral som passar dina specifika behov och som har rätt kapacitet för just ditt hus. Våra professionella installatörer hjälper dig att välja rätt fjärrvärmeväxlare och säkerställer att installationen är korrekt utförd. Detta kan garantera att din fjärrvärme fungerar effektivt och tillförlitligt under många år framöver.

Sammanfattningsvis kan det vara en klok investering att byta till en ny fjärrvärmeväxlare, som kan ge både besparingar och ökad bekvämlighet. En professionell installatör kan hjälpa dig att välja rätt modell och garantera att installationen utförs korrekt. Så överväg att uppgradera din fjärrvärmecentral för en mer effektiv och bekväm värmeupplevelse.

Certifierade av Kvalitetspartner & Auktoriserad VVS-firma

Låt oss hjälpa er med er fjärrvärme

Vi hjälper bostadsrättsföreningar, fastighetsägare & villaägare att effektivisera energiförbrukningen, installera rör och ledningar vid renoveringar samt svetsarbeten. Tveka inte att kontakta oss med ditt projekt så hittar vi den bästa lösningen för dig.

Byte av fjärrvärmeväxlare

Att byta fjärrvärmecentral kan vara en klok investering som kan ge både långsiktiga besparingar och ökad bekvämlighet. Cetetherm Mini ECO Retro är en komplett, installationsfärdig fjärrvärmecentral för värme och varmvatten som vi rekommenderar till många av våra kunder. Den levererar alltid stabil hetvattentemperatur & går att ansluta till energimätare.

Värmekonvertering från direktverkande el

Genom värmekonvertering från direktverkande el till exempelvis bergvärme, sänker du dina uppvärmningskostnader avsevärt.
Samtidigt ökar du värdet på huset, ofta med mer än investeringskostnaden. Vi hjälper dig från start till stopp i ditt projekt. 

VVS - rör behöver inte vara så rörigt

Söker du en duktig rörmokare? Vi löser alla rörinstallationer kring din renovering i kök och badrum. Vi kan även tillhandahålla övrigt material, såsom blandare, dusch med mera.

Våra rörmokare i Västerås arbetar efter alla branschregler och vi som företag är ett auktoriserat VVS-företag.

Kontakta oss idag för mer information och en kostnadsfri offert.

Svets - licenssvetsning rostfritt & svart material

Kylcentral, fjärrvärme eller kanske måttanpassade shuntar, vi ordnar med svetsjobbet.

Vi utför licenssvetsning inom både rostfritt och svart material, TIG-svetsning samt gassvetsning, och självklart har vi de intyg för Heta Arbeten som krävs.

Tveka inte att höra av dig med ditt projekt, vi hjälper dig.

Vi samarbetar med BRF:er & fastighetsägare

Vi på Aberga VVS & Svets har hjälpt många bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att sänka sina månadskostnader och få ett behagligare inomhusklimat.

Vi erbjuder serviceavtal till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar oavsett om ni har en fjärrvärmväxlare eller en värmepump. Vi har erfarenhet och kunskap för att på ett säkert sätt serva, energieffektivisera och driftoptimera er värmeanläggning.